Vermogensopbouw

Vermogensopbouw is van belang voor vele onderwerpen als:

  • aflossen hypotheek;
  • pensioen inkomen;
  • studie kinderen;
  • onvoorziene uitgaven;
  • etc.

Bij vermogensopbouw zijn er een aantal belangrijke keuzes te maken. Naast het bedrag dat u wil inleggen (eenmalig, maandelijks of jaarlijks) zijn er veel meer mogelijkheden. Een beknopt overzicht:

Uw geld in een Box: een schoenendoos behoort uiteraard nog steeds tot de mogelijkheden. Een logischer keuze is die voor de juiste  fiscale “Box” waarin u het vermogen wil opbouwen: is het voordeliger om jaarlijks belasting te betalen of is dit voor u, onder voorwaarden, niet nodig?

Advieslink kan u adviseren en laten zien in welke box u het beste vermogen kunt opbouwen zodat u het beste haalt uit uw eigen financiële situatie.

Of u nu kiest voor verzekeren of banksparen; beleggen of rente, variabel of deposito, Wij helpen u een keuze te maken uit het overweldigende aanbod van aanbieders en producten

Flexibiliteit: kan u uw vermogen langere tijd “weg zetten?, wil u er elk moment gebruik van kunnen maken?”

De flexibiliteit van zowel uw vermogen als uw eigen situatie bepaald voor een deel of het gekozen product bij u past. Een hogere rente in ruil voor minder flexibiliteit kan een goede keuze zijn. Wil u elk moment kunnen beschikken over uw geld en kunnen bijstorten of opnemen wanneer u dat wil?

Vermogen opbouwen gecombineerd met verzekeren: het opbouwen van vermogen, gecombineerd met het afdekken ven overlijdensrisico of arbeidsongeschiktheidsrisico heeft aanvullende voordelen. Bijvoorbeeld bij een studie verzekering: u hoeft de toekomst van uw kinderen niet af te laten hangen van uw eigen toekomst.

Vermogen opbouwen op een rekening: sparen met een variabele rente of liever meer zekerheid met een vaste rente? Of liever de kans op een hoger rendement met beleggingen in aandelen of obligaties? Het kan. Ook gecombineerd met de juiste box en juiste flexibiliteit.

Welke keuze u ook maakt; samen met Advieslink vind u de productoplossing die past bij uw situatie.

Bel ons voor een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.