Uw profielkluis

klik om in te loggen: Uw profielkluis

Waarom uw klantprofiel invullen? Het klantprofiel heeft als doel om u als consument een advies op maat te kunnen leveren.
Om dit te kunnen doen moet Advieslink goed geinformeerd zijn. De informatie waarover uw adviseur dient te beschikken betreft onder andere in hoeverre u financiële risicos accepteert, wat uw doelstellingen zijn, hoeveel kennis en ervaring u heeft om risico”s te voorkomen en doelstellingen te realiseren.

Met uw antwoorden wordt het klantprofiel gemaakt zodat te adviseren producten kunnen worden getoetst of deze bij u passen. Hoe ingewikkelder de producten zijn die u wilt kopen, hoe meer Advieslink van u wil weten. Mocht een eventueel advies resulteren in een beleggingsadvies dan is het van groot belang hoe uw kennis, ervaring en risicobereidheid zich verhouden ten opzichte van eventueel aan te bieden beleggingsmogelijkheden.
Het is overigens niet vrijblijvend: elke financieel dienstverlener is volgens de wet verplicht een klantprofiel vast te leggen bij een complex product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *