Diensten Advieslink

Persoonlijk advies verzekerd

Financieel maatwerk

U bent verzekerd van maatwerk toegespitst op uw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de hypotheek, aanvullend pensioen, rente op uw spaargeld, uitvaartverzekering of uw lijfrente. Uitgangspunt van Advieslink is dat u een oplossing geadviseerd krijgt die voor u op maat gemaakt is.

Ervaren adviseur

Sinds 2000 ben ik als adviseur werkzaam. Via diverse landelijke werkgevers (o.a. ABN Amro, ING Bank, Nationale Nederlanden) en diverse samenwerkingsverbanden als zelfstandig intermediair heb ik een zeer ruime ervaring om u van uitstekend advies te kunnen voorzien. Daarnaast beschik ik over alle, vanuit de wetgeving, verplichte diploma’s en certificaten om u te mogen helpen bij de financiering van misschien wel uw nieuwe woning.

Volledig onafhankelijk advies

Dankzij samenwerkingsverbanden met aanbieders in de gehele markt kunnen wij u altijd het product bieden dat bij uw persoonlijke situatie past. Wij kunnen uw nieuwe hypotheek onderbrengen bij zo goed als alle geldverstrekkers in Nederland. Van ABN Amro tot Aegon, van ING tot Aegon. 

Volledige dienstverlening

Wij helpen u van A tot Z met uw nieuwe financiering of verzekering. Van 1e gesprek tot contact met de bank / verzekeringsmaatschappij. U heeft 1 aanspreekpunt voor al uw vragen. Samen komen wij tot een optimaal resultaat waarbij u verzekerd bent van de laagste rente en de beste voorwaarden. Persoonlijk advies verzekerd