Serviceabonnement

U wil altijd verzekerd zijn van het juiste advies en de juiste service?

Volledig onafhankelijk: geen provisie meer: om onze diensten te kunnen verlenen maken wij bedrijfskosten. Voorheen werden deze kosten betaald op basis van provisie: onze inkomsten bestonden uit een vergoeding die wij ontvingen van verzekeraars waar u met onze bemiddeling een financieel product aanschaft. De financiële instelling had deze kosten bijna altijd verwerkt in de prijs van het financiële product. Er kleven wel nadelen aan deze manier van werken. Zo is het voor u als klant niet altijd duidelijk waar u voor betaald en hoeveel de diensten van uw adviseur kosten. Een ander nadeel is dat er bij veel klanten twijfel bleef bestaan of uw adviseur nu aan uw kant stond of aan de kant van de verzekeraar.

Dat kan en moet anders: om aan deze situatie een eind te maken en u meer duidelijkheid te geven werken wij met serviceabonnementen. Voor u geeft dit direct een groot aantal voordelen. Zo kunt u flink besparen op uw maandlasten omdat al uw verzekeringen zonder provisie worden afgesloten. Vaak kan dit ook voor uw reeds lopende verzekeringen. De maandlasten van een polis met provisie is in de meeste gevallen hoger dan in de nieuwe situatie: een polis zonder provisie maar met serviceabonnement.

De adviseur van Advieslink werkt voor u: omdat u ons ook rechtstreeks betaald en de vergoeding via de verzekeraar is vervallen, bent u 100% zeker van onafhankelijk financieel advies. Nu en in de toekomst.

Kies ook voor de serviceabonnementen van Advieslink. In onderstaande presentatie kan u alle informatie terugvinden.

Heeft u geen beschikking over Flash op uw tablet of mobile device en is onderstaande presentatie niet zichtbaar?

Klik dan hier om de presentatie te bekijken

Share